Бонус-акробатика /по Ваше желание/ за всички полети до края на Май! Актуална информация за графика на полетите -във Фейсбук страницата ни.

меню:МЕСТАТА

ЗА ЛЕТЕНЕ

«СОПОТ

«СЛИВЕН

«ВИТОША

«БУРГАС

«ШУМЕН

«ТОПОЛА

Тандемни полети

1. Какво представлява един тандемен полет с парапланер и тандема?

ПАНОРАМЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР: 20-30 мин. Излитане от старта, набиране на височина /до 2500 м./-в зависимост от метеорологичните условия, полет 3-5 км., и приземяване на мястото за кацане.
ТАНДЕМЕН ПРЕЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР: 45-60 мин.Излитане от старта, набиране на височина /до 3000 м./-в зависимост от метеорологичните условия,полет 10-15 км., и приземяване на мястото за кацане.
АКРОБАТИЧЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ: 8-10 мин.Излитане от старта, летене към мястото за приземяване, акробатика над мястото за приземяване, (претоварването достига 2-3G)-до достигане на минимална безопасна височина, кацане. Тандемът е двуместен парапланер , сертифициран специално за това- да летят двама души. Единият е пасажер (Вие), а другия е опитен пилот, който управлява парапланера. Пасажерът седи удобно в специална седалка (наричаме я сбруя) и се наслаждава на гледката от птичи поглед.

МОТОРЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ С ДЕЛТАПЛАНЕР:20-30 мин. Излита се от летище. Заради наличието на двигател сме независими от метеорологичните условия.

2. Кой може да се вози на двуместен парапланер ?

- На практика няма ограничения за възраст ,години или килограми.С нас са летели пасажери на възраст от 6 до 75 годишна възраст.

3. Нужно ли е физическо усилие за полет ?

- Не е нужно каквото и да е физическо усилие. Излитането става само с няколко крачки. Нужно ли е физическо усилие за полет?

4.Къде и кога се осъществява полета?

Май-Октомври:Витоша, Сопот, Сливен, Варна /Шумен, Мадара, Tопола/ и Бургас /Морската градина/. ПОЛЕТИТЕ ЗАВИСЯТ ОТ МЕТЕОРОЛОГИЧНИТЕ УСЛОВИЯ. За резервация се свържете с нас по телефона 3-5 дни предварително.Какво е необходимо да имате? Спортни обувки /маратонки/, ветроустойчиво яке, дълги панталони, слънчеви очила. Не забравяйте фотоапарат или камера!
ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ:
1.ВАУЧЕР ЗА ПАНОРАМЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР: 20-30 мин., 3-5км.+сувенир /кожено тефтерче/- 90 лв.
2.ВАУЧЕР ЗА ТАНДЕМЕН ПРЕЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР: 45 мин.- 1 час, 10-15 км.+сувенир /кожено тефтерче/- 150 лв.
3.ВАУЧЕР ЗА АКРОБАТИЧЕН ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР-1000% адреналин: 8-10 мин.+сувенир /кожено тефтерче/-110 лв.
4.ВАУЧЕР ЗА МОТОРЕН ПОЛЕТ С ДЕЛТАПЛАНЕР: 20-30 мин.+сувенир /кожено тефтерче/-90 лв.


Цена за снимки и видео от полета-30 лв., получавате 3-5 мин. HD видео+20-30 снимки от полета. Снима се с камера поставена на специален стик-вижте линка във Фейсбук.Снимките и видео от полетите могат да бъдат изтеглени от сървъра ни.
СНИМКИТЕ И ВИДЕОТО СЕ ИЗТРИВАТ ОТ СЪРВЪРА НИ 30 ДНИ СЛЕД ПОЛЕТА!!!

Отстъпки за групи-свържете се с нас за уточнение.
Цената на ваучерите не включва транспорт до местата за летене.
Ваучерите са с валидност 1 година-от дата на издаване.

Ваучерите се доставят от куриер на ЕКОНТ до посочен от Вас адрес, или офис на куриерската фирма-до поискване.
Заплащат се с наложен платеж при получаване.
Разходите за доставка са споделени. Вие заплащате сумата от 4 лв.

Ваучери поръчани до 16.00 часа в работен ден, се доставят на следващия работен ден.За поръчка на ваучер от днес за днес се свържете с нас по телефона.

Придвижване до местата за летене с парапланер:
-Сопот-цена на лифта 10 лв. Излитане от междинна лифтова станция.
-София-среща на горна лифтова станция на Драгалевски лифт. Цена на лифта 4лв.-10 мин. ходене до старта за излитане или среща на площада на Драгалевци- 20 мин. с лек автомобил до Голи Връх, 15 мин. ходене до старта за излитане.
-Сливен-среща в града, безплатен транспорт до мястото за излитане-20 мин. офроуд с джип до старта.
-Варна-след предварителна уговорка с пилота, в зависимост от метеорологичните условия - с лек автомобил до мястото за летене-Шумен, Мадара, Топола.
-Бургас-среща на старта /Морската градина/.


  • ФОРМА ЗА ЗАЯВКА НА ВАУЧЕР  • При приета заявка за ваучер, ще получите потвърждение на Вашата поща.


    За контакт : info@4pilotsonly.com


    GSM : 0893 54 19 19